ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Pasākumi

  • Velosipēdu uzglabāšana & serviss

    Kā jau ierasts, arī šogad organizējam velosipēdu glabāšanu un apkopi!


    Aktīvo velo sezonu noslēdzot, kā ierasts pēdējos gados, organizējam velosipēdu glabāšanu!

    Piedāvājam sekojošus pakalpojumus:

    • Veosipēdu uzglabāšana (septembris-aprīlis) un velosipēda apkope (t.sk. velosipēda mazgāšana) tikai 60 EUR. Cenā neietilpst rezerves daļas, ja tādas nepieciešamas.  Servisa izmaksas bērnu velosipēdiem- pēc vienošanās.
    • Velosipēdu uzglabāšana (septembris-aprīlis) bez apkopes- 40 EUR.

    Lai pieteiktu pakalpojumu:

     

  • #PaliecMājās velosipēdu serviss turpinās

    Mēs turpinām #PaliecMājās velo servisu!

    Labas ziņas tiem, kuri vēl nav izmantojuši #PaliecMājās velosipēdu servisu- esam nolēmuši šo pakalpojumu sniegt arī turpmāk!

    Kopš #PaliecMājās servisa pirmās dienas, esam viesojušies Salaspilī, Baložos, Ķekavā, Olainē, Upeslejās, Ulbrokā, Mārupē, bijām pat aizbraukuši uz Ogri un Dalbi, izbraukāta visa Rīga, un mums vēl ir iekšā šo visu turpināt!

    Pakalpojums spēkā Rīgā un Rīgas rajonā, tiesa ļoti priecāsimies, ja ārpus Rīgas dzīvojošie vienā adresē atradīs vairāk kā vienu velosipēdu nodošanai mūsu servisā.

    Paldies par atbalstu šajā #PaliecMājās laikā Paulam Timrotam un TV raidījumam Zebra par šo sižetu.

    Bērnu velosipēdiem apkopes cena vienojoties.

    Saziņai un pakalpojuma pieteikšanai izvēlies sev ērtāko veidu:

  • #PaliecMājās Velosipēdu serviss

    Mēs ļoti ceram, ka pavisam drīz viss šis izraisītais haoss ar Corona, jeb Covid-19 vīrusa izplatīšanos pasaulē beigsies, un ikviens no mums atgriezīsies pilnvērtīgā ikdienas dzīvē, lai ražīgi strādātu, atpūstos un sportotu. Pagaidām, kamēr vēl nav skaidrs, kad mēs uzveiksim šo cīņu, esam izveidojuši nebijušu piedāvājumu- velosipēdu servisa apkopes komplekts ar bezmaksas velosipēdu transportēšanu no Jūsu mājām uz mūsu darbnīcu, un atpakaļ, kad velosipēds būs savests kārtībā. Nav noslēpums, ka pavasaris ir viens no noslogotākajiem laikiem velo darbnīcā, taču saņemot signālus no mūsu klientiem, un raugoties pašreizējā situācijā, jūtam, šāds pakalpojums daudziem, jo daudziem ir aktuāls!

    Piedāvājums ir aktuāls Rīgā un Rīgas rajonā.

    Piedāvājums spēkā līdz 14. aprīlim.

    Bērnu velosipēdiem apkopes cena vienojoties.

    Saziņai un pakalpojuma pieteikšanai izvēlies sev ērtāko veidu:

  • Arī šogad organizējam velosipēdu glabāšanu!

    Lai arī kā negribētos atzīt, taču šķiet fantastiskā vasara pamazām beidzas, un lai arī noteikti būs dienas, kurās varēs pamīt pedāļus saules apspīdēti, daļai no velobraucējiem sezona ir teju jau izskanējusi.

    Redzot pāgājušā gada aktivitāti, arī šogad piedāvājam velosipēdu uzglabāšanu, uzglabāšanu komplektā ar velosipēdu servisu, tieši glabāšana ar velosipēdu apkopi bija populārākais pakalpojums  kuru izvēlējās vairākums mūsu klientu.

    Velosipēdi tiek uzglabāti drošā, apsargātā, un galvenais siltā un sausā noliktavā, līdz ar to, vienīgā sliktā lieta kas ar Jūsu velosipēdu var notikt ir tā, ka uz velosipēda iespējams būs uzkrājusies neliela putekļu kārta, kuru apsolām pavasarī notraukt nost :)

    Ja nav iespēju velosipēdu atgādāt pie mums, aizbrauksim tam pakaļ bez maksas! Piedāvajums velosipēdu bezmaksas nogādāšanai līdz mūsu noliktavai spēkā tikai līdz oktobra beigām, Rīgas robežu ietvaros! Par visu sīkāk sazvanoties- 24111666!

    Velosipēda uzglabāšana ziemas sezonā (rudens- pavasaris, bez precīzi definētiem datumiem)- 20EUR

    Velosipēda uzglabāšana ziemas sezonā (rudens- pavasaris, bez precīzi definētiem datumiem)+velosipēda apkope- 40EUR

    Velosipēdus glabāšanai pieņemam veikalā, Džutas ielā 8.

    Sīkāks info sazinoties WhatsApp, tel. 26111666, vai epastā [email protected]

  • 2020. gada velosipēdu priekšpasūtījums

    Kā jau ierasts pēdējos gados, arī šajā gadā saviem esošajiem un topošajiem klientiem piedāvājam iegādāties nākošās sezonas velosipēdus par ļoti pievilcīgu cenu! 

    Priekšpasūtījums spēkā līdz 15.09.2019!

    Orbea velosipēdu modeļi ar cenām atrodami šeit! ORBEA CENAS PRIEKSPASUTIJUMS LAbots

    Cannondale velosipēdu modeļi ar cenām atrodami šeit! CANNONDALE CENAS PRIEKPASUTIJUMS

    Cannondale.

    Šogad, un protams arī nākošo sezonu aktualitāte, ir un būs gravel velosipēdi. 2020. gadā Cannondale papildinājis savu gravel velosipēdu sortimentu ar karbona Topstone modeļiem, kuri sola padarīt ikvienu braucienu daudz komfortablāku pateicoties rāmja unikālajai amortzācijai. Nāks jauna sezona, testēsim!

     

     

    Orbea

    Orbea neatlaidīgi un pārliecinoši iekarojis līdera vietu pasaulē velosipēdu personalizācijas jomā. Šobīd iespējams pasūtīt individuāla dizaina velosipēdus par fantastisku cenu! Izvēlies ne tikai krāsas, bet arī personalizē savu sapņu velosipēdu ar kādu uzrakstu, vai piemēram vārdu un uzvārdu. Tūkstošiem krāsu un variantu kombinācijas, par rūpnīcas cenu, priekšpasūtījumā mīnuss 30%! 

    Mazs ieskats par MyO no Global Mountain Bike Network

     

     

     

     

  • Tā diena, kad Xsports čaļi nopērk jēra gaļu

    Tā diena, kad Xsports čaļi nopērk jēra gaļu

     

    Sestdienas vakars, miers un klusums. Līdz brīdim, kad Xsports čaļi sāk gatavot ēst... Jā, Xsports čaļi gatavo ēst vakarā, pēc 19.00, un draudzīgi visi kopā. Tie kas jēru nedabūja, dabūja fotoreceptes cienīgu stāstu, visa vakara garumā :)

    Neliela atskaite par to, kā kolektīvā ēst gatavošana norit mūsu darba WhatsApp čatā:

    P.s. Ja interesē receptes, tad droši jautājat veikalā, vai pa tel. 24111666 (Uldis, Artis, Edgars).

  • Velosipēdu uzglabāšana ziemā

    Velosipēdu uzglabāšana

    Strādajot velo nozarē jau teju 20 gadus, itin bieži saņemam jautājumus par to, kur lai uzglabā veloispēdus ziemas sezonā.  Ne katram no mums ir iespēja droši uzglabāt veloispēdu siltā, sausā un galvenais drošā vietā. No šī gada piedāvājam saviem klientiem uzglabāt velosipēdus mūsu noliktavā Rīgā. Noliktava ir droša, sausa un silta, līdz ar to, velosipēda uzglabāšana pie mums, nenodarīs nekādu kaitējumu Jūsu velosipēdam. Papildus tam, piedāvājam pavasarī saņemt nomazgātu, tīru, velosipēdu pēc servisa apkopes. 

    Velosipēda uzglabāšana ziemas sezonā (rudens- pavasaris, bez precīzi definētiem datumiem)- 20EUR

    Velosipēda uzglabāšana ziemas sezonā (rudens- pavasaris, bez precīzi definētiem datumiem)+velosipēda apkope- 40EUR

    Velosipēdi glabāšanai tiek pieņemti veikalā!

    Ja radušies jautājumi- sazinies!

  • 2019. gada velosipēdu priekšpasūtījums.

    Mēs katru gadu saviem esošajiem un jaunajiem klientiem esam piedāvājuši iespēju par ļoti labām cenām iegādāties nākošās sezonas velosipēdus, arī šis gads nebūs izņēmums. Līdz 28. septembrim ikvienam ir laiks iepazīties ar Cannondale un Orbea 2019. gada kolekcijām, un izvēlēties savu nākošā gada velosipēdu ar -35% atlaidi!

     

     

    Velosipēdi tiks piegādāti 2019. gada martā!

    Cannondale 2019. gada velosipedu cenas

    Orbea 2019. gada velosipedu cenas

    Par to kas jauns...
    New road? Gravel bike? All-road?
    Jau dažus gadus pasaulē arvien populārāks kļūst vārds ''New road'', ''Grevel bike'', ''All road'', latvisko tulkojumu jāizdomā katram pašam, lai kā arī nenosauktu šos velosipēdus, nākošais gads būs pirmais, kad mūsu veikalā parādīsies šāda veida velosipēdi. Ar ko īpaši ir šie velosipēdi? Atbilde ir ļoti vienkārša, šiem velosipēdiem ir ērtāka rāmja ģeometrija, nekā tradicionāli šosejas velosipēdiem, kas nozīmē attiecīgi ērtāku sēdpozīciju braucot, platākas riepas, kas ļauj droši un pārliecinoši braukt pa meža takām, grants ceļiem, īsāk sakot, ļoti universāli velosipēdi! Ikdiena, sportiskāki izbraucieni brīvdienās, ceļošana, tas viss šajos velosipēdos! All-road Cannondale, Orbea.


    Elektriskie velosipēdi.
    Elektrisko velosipēdu popularitāte aug, un to vislabāk pierāda ražotāju centieni padarīt šos velosipēdus vieglākus, pārdomātākus, īsāk sakot labākus. Līdz šim lielākais trūkums šiem velosipēdiem ir un bija svars.. Taču Orbea ir spēris milzīgus soļus elektrisko velosipēdu attīstībā, un 2019. gadā piedāvā jauno velosipēdu sēriju- Gain. Gain sērija piedāvā gan šosejas, gan All-road elektriskos velosipēdus ar alumīnija vai karbona rāmjiem. Un pats galvenais, šo velosipēdu svars ir ap 11-14 kilogramiem! Ieskaties Orbea Gain!

     

    Cannondale Lefty Ocho

    Jaunums kalnu veloispēdu pasaulē no Cannondale. Pasaulē vieglākā amortizatoru dakša Lefty Ocho.  Jaunais Lefty Ocho ir par 250 gramiem vieglāks par iepriekšējiem Lefty dakšu modeļiem.  Nedaudz vairāk par šo meklē šeit!

    Ja radušies jautājumi, droši raksti, zvani! [email protected] vai 26111666.

  • Ceļu satiksmes negadījumu statistika

    Atceries par drošību braucot ar velosipēdu!

    Lēni, taču Rīgā un visā Latvijā velo infrastruktūra attīstas, un ielās parādās arvien vairāk velobraucēju. Līdz ar to, arvien vairāk cilvēku izvēlas savās ikdienas gaitās doties izmantojot divriteni. Katrai medaļai ir divas puses. Un arī škietami pozitīvai tendencei atstāt automašīnu novietotu pie mājas, lai dotos ikdienas darbos ar velosipēdu, CSNg statistika neuzlabojas. Ir daudz atgādināts par veloķiverēm, velosipēdu signāllukturiem, ceļu satiksmes noteikumiem, bet šķiet par to jārunā vēl un vēl.
    Esam sagatavojuši nelielu ieskatu par visai neiepriecinošām tendencēm ceļu satiksmes negadījumu statistikā, informācijas avots: csdd.lv.  

    Noderīga informācija vecākiem.

    Sportisks un izglītojošs pasākums bērniem par un ap satiksmes drošību ''Bērnu rallijs'' un cita noderīga informācija atrodams šeit: http://berniem.csdd.lv/

    Informācija par velosipēdu vadītāju eksāmeniem un satiksmes drošības apmācībām Rīgā atrodama šeit:

    motormuzejs.lv

  • Darba laiks Lieldienās

    XSPORTS darba laiks Lieldienās

    30.03. 10.00-1600

    31.03. 10.00-16.00

    01.04. BRĪVS

    02.04. BRĪVS

    03.04. 10.00- 19.00

     

    Priecīgas Lieldienas!

Produkti 1 līdz 10 no 15 kopā

Lapa:
  1. 1
  2. 2