ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Inventārs

  • 2024. gada Orbea velosipēdu priekšpasūtījums ir sācies!

    Beidzot ORBEA ir prezentējis visus jaunos 2024. gada sezonas velosipēdu modeļus, un tie no šodienas, līdz pat septembra beigām ir pieejami priekšpasūtījumā par ļoti pievilcīgām cenām! Zemāk pievienotajā failā varat iepazīties ar visiem pieejamajiem modeļiem un cenām.

    ORBEA PRIEKŠPASŪTĪJUMS+

    Ja rodas neskaidrības, vai tieši otrādi, esi jau izlēmis kuru no velosipēdiem pasūtīt, droši sazinies:

    E-pasts: [email protected]

    Telefons: +371 26111666

    Vai droši nāc ciemos uz veikalu- Džutas ielā 8!

  • Wilier velosipēdi arī Latvijā

    Šī gada izskaņē esam kļuvuši par Wilier velosipēdu izplatītājiem Latvijā, līdz ar ko, mūsu pasaules slavenāko un senāko velosipēdu ražotāju klāstu papildina vēl viens pasaulē ļoti  slavens un augsti novērtēts zīmols! Bez Wilier velosipēdiem mūsu veikala plauktus un katalogu e-veikalā papildinās MICHE ražotās rezerves daļas, kuras tiek ražotas turpat Itālijā kopš 1919. gada.

    Seko līdzi jaunumiem, un jau pavisam drīz, 2023. gada pavasarī nāc iepazīties ar tiešām skaistiem un kvalitatīviem velosipēdiem!

  • Miks Zvejnieks par Latviju,kalniem un ziemu

    Lai arī ziema Latvijā ir neparedzama un pārsvarā nepārāk gara, tomēr agri vai vēlu tā atnāk. Uz mēnesi, diviem, sniegs uzsnieg, tad atkal nokūst, tomēr zināmu prieka devu mēs saņemam un katrs varam izjust gadalaika aukstākos mēnešus. Jāatzīst, ka tad,kad ziema Latvijā tomēr pienāk, tā ir ļoti skaista un baudāma. Arī mūsu “kalnu kūrorti” tad sapūš sniegu, atver trases un visi var baudīt traukšanos lejā pa nogāzēm. Mūsu mazie pauguri ir “eksotika” uz kopējā Eiropas un pasaules kalnu fona, bet nebūt ne sliktā nozīmē! Slēpošanas trases Latvijā ir uz katra stūra - tas ir abrīnojami, ka tik mazā zemē ar maziem pauguriem ir tik daudz dažādu trašu un nogāžu! Lai arī cik īsas šīs nogāzes nebūtu, tomēr apgūt pamatus gan sportistam, gan brīvā laika slēpotājam tepat Latvijā ir vislabākā izvēle! 

     

    Jaunajam slēpotājam, uzsākot savas gaitas šajā sportā, ir pietiekoši daudz iespējas, izvēloties slēpošanas klubus, kuros uzsākt nodarbības. Svarīgi, ka arī trašu garums ir tieši laikā gan pirmo soļu, gan jau nopietnāku treniņu aizvadīšanai un sevis pilnveidošanai! Protams, sasniedzot zināmu līmeni šajā sportā, jāmeklē augstāki kalni, kā arī jāsmeļas ārzemju pieredze savu sportisko mērķu sasniegšanai, tomēr nevajag nonicināt Latvijas pauguru nozīmīgumu pirmo soļu speršanā kalnu slēpošanā!

    Arī cilvēkam, kurš vienkārši vēlas iemācīties slēpot un tikt no kalna gan lejā, gan augšā, Latvijas pauguri ir vairāk kā piemēroti! 

    Pirmkārt, trašu garumi - sākot ar “iesācēju kalniem”, kuros gan bērni, gan pieaugušie var apgūt pamatprasmes slēpošanā, un beidzot ar pietiekoši sarežģītām nogāzēm, slēpotājam pārejot nākamajā līmenī. Man ļoti žēl, ka netiek pietiekoši izmantots mūsu Latvijas instruktoru potenciāls un cilvēki bieži izvēlas doties uz ārzemēm apgūt slēpošanas prasmes pie ārvalstu instruktoriem. Instruktori Latvijā ir pietiekoši advancēti un kompetenti apmācīt jebkura vecuma cilvēku un palīdzēt apgūt pirmos soļus uz slēpēm. Doties tālu uz kalniem, lai iemācītos slēpot pie ārzemju instruktoriem nav nepieciešams, to spēj mūsu pašu speciālisti! Protams, svarīgi, lai instruktors būtu ieinteresēts pietiekoši raiti un bez vilcināšanās soli pa solim apmācīt slēpot gribētāju, bet tas jau atkarīgs no savstarpējas komunikācijas un vēlmes mācīties.

    Runājot par trasēm, kur uzslēpot gan iesācējiem, gan jau pieredzējušiem slēpotājiem, ir svarīgi saprast savu līmeni un galveno mērķi. Es izvēlos slēpot Siguldā,kur tādās trasēs kā Siguldas pilsētas trase, Kordes trase vai Kaķīskalns ir iespējams aizvadīt kvalitatīvus treniņus un pilnveidot savas tehniskās iemaņas. Šajās trasēs ir arī “iesācēju” kalni, līdz ar to šeit jebkurš atradīs piemērotu un atbilstošu nogāzi savam līmenim. Protams, ir arī iespējas doties uz cilvēku piepildītākām trasēm, kur tomēr jārēķinās ar drūzmēšanos un lielākiem cilvēku pūļiem. Iespējas ir daudz un visapkārt, slēpošanas trases tā vien gaida slēpotgribētājus un ziemas baudītājus!

    Kopumā jāsaka, ka kalnu slēpošana neapšaubāmi ir tautas sports Latvijā un nebaidos teikt, ka arī populārākais ziemas sporta veids! Vēl tikai distanču slēpošana var turēt līdzi. Tāpēc izbaudīsim ziemu Latvijā un visu, ko tā mums spēj dot! ❄️❄️❄️

    Miks Zvejnieks

  • Kā izvēlēties pirmo triku skūteri?

    Kā izvēlēties skūteri?

    Lai arī skūteri no malas šķiet visi vienādi, to izmēri un specifika atšķiras. Jā, ikvienam ir iespējams pabrauk teju ar jebkuru skūteri, un sākotnēji šķitīs ka viss ir kārtībā, taču šoreiz nedaudz centīsimies iedziļināties dažos parametros, kutri palīdzes izvēlēties pareizo skūteri.

    Cena?

    Pirmā lieta, uz ko parasti, tiesa gan vecāki, skatās, ir skūtera cena. Jo cena ir augstāka, jo kvalitatīvāku un labāku skūteri iespējams iegādāties. Vairākumā gadījumu par pirmo triku skūteri tiek izvēlēts lētāks, tacu ļoti bieži nācies saskarties ar faktu, kad jau pavisam drīz tiek meklēts kas labāks, līdz ar to, ja braucēja acīs mirdz tas, ka viņš vēlas nodarboties ar šo hobiju, varbūt tomēr ir vērts meklēt zelta vidusceļu starp lētāku, un dārgāku.

    Pēc tam, kad izsvērta materiālā puse, un ir skaidrs, cik skūterim esat gatavi tērēt, jāķeras pie izmēriem. Jo izmēri tiešā veidā ietekmē braukšanas komfortu un braukšanas kvalitāti.

    Skūtera stūres augstums.

    Skūtera stūres augstums- skūtera stūrei jābūt apmēram līdz gurniem stāvot uz skūtera dekas, jeb skūtera pamatnes. Protams šis izmērs ir +/- dažu centimetru robežās var svārstīties, taču pārleiku augsta stūre nav ērta braukšanai, vēljovairāk triku taisīšanai parkos. Trikiem piemērotākas ir zemākas stūres, protams saprāta robežās.

    Stūres platums.

    Stūres platums parasti ir proporcionāls augstumam, un tam būtu jābūt apmēram braucēja plecu platumā. Braucēji kas izpilda vairāk trikus braucot, izvairoties no lieliem lecieniem, izvēlas šaurākas stūres, tie kas izpilda lielus lēcienus attiecīgi izvēlas nedaudz platākas stūres. Bet arī šis ir vairak vai mazāk aptuvens nosacījums.

    Skūtera pamatne.

    Skūtera pamatnes izmēri ir proporcionāli, jau ražotāja definēti, lielāki dekas izmēri būs komfortablāki braukšanai, lielākiem braucējiem, mazākas dekas vairāk mazākiem braucējiem, vai vairāk piemērotas dažādiem trikiem.

    Riteņu diametrs.

    Vēl viens paramters skūtera izvēlei ir skūtera riteņu diamters. Skūteri visbiežāk tiek komplektēti, un ražoti ar 100mm, 110mm un 120mm riteņu izmēriem. Iesācējiem rekomendējas mazāka diamtera riteņi, vidēja līmeņa un jau prasmīgāki braucēji biežāk izvēlas 110mm un 120mm riteņus, jo ar lielāka izmēra riteņiem iespējams attīstīt lielāku ātrumu un braukt agresīvāk. Tiesa, jāņem vērā, nekas nebūs nepareizi, ja iesācējs izvēlēsies skūteri ar 120 mm diamteru, tāpat ir daudz prasmīgu braucēju kas izvēlas mazākus skūtera riteņus.

    Atpakaļ uz veikalu šeit!

  • Darba laiks svētkos

    Darba laiks svētkos:

    23.12: 10.00-18.00
    24.12: 11.00-15.00
    25.12: Brīvs
    26.12: 11.00-16.00
    30.12: 10.00-18.00
    31.12: 11.00-15.00
    01.01: Brīvs
    02.01: 11.00-19.00

     

  • Bērnu ragavas un sniega matrači

    Mūsu veikalā atrodamas ragavas, sniega skūteri un sniega matrači, lai ziemas priekus varētu izbaudīt krāsaini un pilnvērtīgi. Dažādiem vecumiem un prasībām piemērotās ragavas garantēs lieliskas izklaides iespējas sniegainajos mēnešos. Pie mums, ragavas un sniega skūteri, kuri ir aprīkoti ar stūres sistēmu, lai uzlabotu manevrētspēju un paplašinātu ziemas prieku pieredzi. Sev piemērotākās ragavas ar stūri ieteicams izvēlēties vadoties pēc auguma parametriem un prasībām, baudot ziemas priekus. Pie mums atradīsi ragavas un skūterus ar stūri, kuri būs lieliski piemēroti dažādiem vecumiem, vispamanāmākajās krāsās. Pašiem jaunākajiem ziemas prieku baudītājiem piedāvājam atbilstoša izmēra un ražojuma ragavas bērniem un mazuļiem. Sniega ragaviņas atkarībā no izmēriem un specifikācijas būs piemērotas katra braucēja vecumam, auguma parametriem un prasībām pēc visskaistākajām un spožākajām krāsām. Ziemas priekos neatņemama un mūsdienīga sastāvdaļa / trends - Sniega matrači - atrodi sev piemērotāko Xsportā. Sniega matrači ļaus izbaudīt ātrumu kā arī aktīvu atpūtu svaigā gaisā un pozitīvā noskaņojumā. Matrači atšķiras pēc materiāla no kā tie veidoti, izmēriem, un piemērotības dažādam braucēju skaitam kā arī braukšanas virzieniem. Atrodi savai gaumei skaistāko un prasībām piemērotāko sniega matraci vai ragavas.

    steerable_HEADER

  • Lietots ziemas inventārs

    Lietots ziemas inventārs – maiņa / noma

    Ziemas sezonā Xsports piedāvā plašu preču sortimentu sākot no ziemas priekiem uz kalna, turpinot ar distanču slēpošanu, apģērbu, tūrismu – īsāk sakot – rūpējamies, lai inventāra un pakalpojumu izvēle būtu, ja ne no A līdz Z, tad pavisam noteikti no A līdz X.

    Gadu gaitā popularitāti iemantojuši pakalpojumi, kas saistīti ar lietotu ziemas inventāru – noma, maiņa, iegāde. Ziemas sezonā mūsu plauktos atradīsi vadošo ražotāju pēdējo sezonu produkciju, kas būs piemērota dažādiem vecumiem un mērķiem. Kalnu slēpes – slaloma / freestyle / universālās / freeride, kalnu slēpošanas zābaki, distanču slēpes slidsolim, klasikai vai tūrismam kā arī distanču slēpošanas zābaki, kalnu un distanču slēpošanas nūjas, snovborda dēļi un snovborda zābaki, aizsargķiveres – to visu vari atrast Xsportā, lietotā inventāra stendos.

    lietots bilde

    Maiņa.

    Jaunas slēpes bērniem katru gadu, piemaksājot salīdzinoši minimāli. Viens no populārākajiem pakalpojumiem Xsportā, ziemas sezonā, it īpaši mazajiem pipariem – lietota ziemas inventāra maiņa. Šī ir lieliska iespēja inventāra, kas ir par mazu vai gluži vienkārši neatbilst vēlmēm un prasībām, vietā iegūt jebko no Xsports lietoto vai jauno preču sortimenta. Jūsu atnestā inventāra vērtība tiks noteikta uz vietas pēc sīkākas aprīkojuma apskates, vadoties pēc kādreizējās cenas, nolietojuma kā arī iespējas to realizēt tālāk. Īsāk sakot, novērtēsim jūsu veco inventāru, un šo summu noņemsim no jūsu izvēlētā inventāra cenas.

    Noma.

    Inventāru, uz laiku pēc savām vēlmēm un nepieciešamības, iespējams iznomāt. Par nomas cenrādī norādītajām cenām (skatīt šeit) iespējams izvēlēties jūsu vēlmēm, prasmēm un mērķiem visatbilstošāko inventāru. Līdzi ņemot dokumentu, kura kopija nepieciešama pie nomas līguma sastādīšanas, nomas maksa par attiecīgo periodu būs jāsamaksā pie inventāra saņemšanas. Xsports piedāvā iznomāt / testēt arī jauno inventāru. Pakalpojuma izmaksas nosakāmas individūali, vadoties pēc inventāra cenas, nomas perioda ilguma un inventāra atlikuma veikalā.

    Iegāde.

    Pēc Jūsu vēlmēm, gan Jūsu iznomāto, gan veikala plauktos esošo lietoto inventāru iespējams iegādāties. Nomas gadījumā, no inventāra kopējās vērtības atņemsim summu, kuru jau būsiet samaksājuši iepriekš par nomu, lai kopējā gala cena būtu adekvāta un jūs iepriecinoša.

    Xsportā inventāra noma un maiņa pastāvējusi jau kopš veikala pirmsākumiem, darbojamies nu jau ar vairāk kā 10 gadus ilgu pieredzi.

    Droši vaicā pēc padoma Xsports kolektīvam, lai atrastu sev piemērotāko inventāru kā arī, lai konsultētos par to, kurš pakalpojums tieši Tev būs vispiemērotākais.

    *Ap Ziemassvētkiem, jauno gadu, skolēnu brīvlaiku kā arī citos sniegainākos vai svinīgākos brīžos, nomas plaukti var būt patukšoti, tāpēc jāsaglabā modrība, lai tiktu pie viskārotākā. Tāpat droši vari parunāties ar kādu no pārdevējiem, un centīsimies rast individuālus risinājumus, pēc Tavām vēlmēm.

    *vari zvanīt uz 24111666, lai noskaidrotu atbildes, kas saistītas ar lietotu ziemas inventāru Xsportā.

     

  • THULE RoundTrip noma

    THULE RoundTrip noma

    Vēlies siltākās zemēs aizvadīt treniņus un izbaudīt sava šosejas velosipēda ātrumu?

    Vēlies pārbaudīt savu MTB velosipēdu pa lielākiem kalniem un ielejām?

    Nepieciešams droši nogādāt tehniku uz sporta sacensībām ārpus Latvijas?

    ...kā arī jebkurai citai darbībai, kas sevī ietver drošu velosipēda transportēšanu...

    Velosipēda somas noma

    Atmet komplicētu plānošanu un izvēlies Xsports – mēs palīdzēsim nodrošināt drošu ceļojumu tavam velosipēdam! Par fiksētu cenu iespējams gan iznomāt somu uz ceļojuma laiku neatkarīgi no dienu skaita, gan nodrošināt, velosipēda individuālu iepakošanu, kuru veic Xsports servisa profesionālie darbinieki.

    Xsports veikals piedāvā lielisku risinājumu – iznomā THULE RoundTrip velosipēda ceļojumu somu.

     

     

     

    Nomas maksa

    THULE RoundTrip Transition noma uz 1 ceļojuma laiku - 50.00 EUR

    Velosipēda iepakošanas izmaksas - 20.00-30.00 EUR

    3

    *Xsports piedāvā iznomāt THULE RoundTrip ceļojumu somu par fiksētu cenu neatkarīgi no ceļojumā pavadīto dienu skaita

     

    THULE RoundTrip Transition / velosipēda ceļojumu soma

    • Speciāli izstrādāta konstrukcija apvienojumā ar alumīnija saliekamo sliedi, nodrošinās velosipēda aizsardzību un drošību transportēšanas laikā.22

    • Integrēts velosipēda tehniskais stends kalpos gan kā velosipēda turētājs, gan kā darba stends.

    • Neilona ratu somas pasargās no velosipēda rāmja un ratu kontakta transportēšanas laikā.

    • Soma aprīkota ar riteņiem vieglākai pārvietošanai.

    Tehniskā specifikācija

    • Dimensijas - 137 x 39 x 94 cm
  • Iegāde / Maiņa / Noma

    Lietoti velosipēdi & Individuāli veidoti velosipēdi – Iegāde / Maiņa / Noma

    Vasaras sezonā Xsports ideja kopš veikala dibināšanas ir aktīva darbība velosipēdu pasaulē. Blakus Xsports piedāvāto preču sortimentā atrodamajiem modernajiem trendiem kā freestyle skūteri, skrituļslidas, aksesuāri, apģērbs, tieši Velosipēdi – industrijas vēsture, vadošie ražotāji un inovatīvākie tehniskie risinājumi, sacensību specifika kā arī ikdienas entuziasms, mūsdienu trendi un nākotnes piedāvājumi – ir Xsporta pamata būtība.

    Gadu gaitā Xsports ir pielāgojis un turpina attīstīt savu sortimentu, lai apvienotu mūsu jau uzticamo kā arī jauno klientu prasības kā arī reprezentētu labākās pasaules velo nozares tradīcijas caur veikala dzīvesstilu, iekārtojumu un piedāvājumu.

    Lietoti velosipēdi.

    Pie šīs grupas pieder velosipēdi, kurus kāds labs cilvēks kādu laiku ir lietojis savā īpašumā, un, lai iegūtu jaunu velosipēdu vai citu preci, izmantojot „maiņas” piedāvajumu, iemainījis pie mums Xsportā. Lietotie velosipēdi, pēc nonākšanas Xsportā, stājas rindā uz servisu, lai Meistars tos sakoptu un sagatavotu atbilstoši braukšanas kārtībai.

    Individuāli veidoti velosipēdi.

    Pie šīs grupas var piederēt velosipēdi no A līdz Z. Velosipēdi šajā sadaļā var būt gan veidoti no jaunām komponentēm, gan lietotām, gan apvienota risinājuma. Pie katra velosipēda modeļa atradīsi leģendu par attiecīgo velosipēdu, kur būs aprakstīts izveides process un uzskaitītas komponentes.

    1X3I6490

    Iegāde.

    Lietoto un individuāli veidoto velosipēdu piedāvājuma plašums būs stipri atkarīgs no sezonālā momenta, meklējamā velosipēda tipa un pielietojuma veida, protams, arī no loterijas faktora, ņemot vērā, ka atšķirībā no velosipēdiem jauno preču sadaļā, lietoto un individuāli veidoto velosipēdu klāsts ir mazāk paredzams.

    Velosipēdu cenas šajā sadaļā svārstās plašā diapozonā, ņemot vērā klāsta daudzveidību. Der atcerēties, ka lietota inventāra cenas noteikšanas politika būs līdzīga, kā Xsports ziemas inventāra maiņas vai iegādes procesā. Spēlējošie raksturlielumi būs preces kādreizējā cena pret vizuālo un tehnisko nolietojumu.

    1X3I6563

    Maiņa. Atved vienu, Dod virsū jau ar pavisam citu!

    Atrodi savu jauno velosipēdu Xsports veikalā, atved mums savu veco, un Xsports piedāvās Tev lieliskus maiņas nosacījumus, lai Tu varētu tikt pie noskatītā velo. Xsporta pieredzējušajiem pārdevējiem jābūt pārliecinātiem par velosipēda izcelsmi (šeit vislabāk noderētu velosipēda pase), lai varētu izveidot maiņas piedāvājumu. Šī pakalpojumu popularitāti veido iespēju daudzveidība – bērni strauji izaug no bērnu velosipēdiem, sportisti pastāvīgi attīsta tehniku, dāmām pa sezonām pamainās mīļākās krāsas – maiņa nodrošina plaša klientu loka intereses.

    Noma / Tests

    Lietotie velosipēdi ir pieejami individuālai nomai vai testiem. Vai tas būt vienības brauciens, kuram nepieciešams velosipēds, lai ņemtu dalību, vai, iespējams, tieši ātrāks un sportiskāks aparāts, lai sasniegtu augstākus rezultātus, vai brīvdienu ceļojums, vai nepieciešamība nostiprināt pārliecību par topošo pirkumu – individuālās nomas vai testa piedāvājums var izrādīties tieši tas, kas Tev nepieciešams!

    Lietoti velosipēdi & Individuāli veidoti velosipēdi – Iegāde / Maiņa / Noma

    Lai apskatītu un novērtētu augstak aprakstītās iespējas, pēti www.xsports.lv mājas lapā redzamo velosipēdu sortimentu un apvieno iespējas ar saviem sapņiem un mērķiem. Plašāku konsultāciju par piedāvātajiem pakalpojumiem un to specifiku vari iegūt nākot ciemos uz Džutas ielu 8, Teikā, Rīgā vai zvanot uz tel.nr. 24 111 666.

    Precīza lietoto un individuāli veidoto velosipēdu sadaļa apskatāma šeit

     

  • Xsports vasara

    Xsports veikals Vasarā

    Pie mums, veikalā Xsports, ar pilnu jaudu ir startējusi vasaras sezona. Slēpes, sniegadēļus un visu citu ziemu (inventāru, kas palicis plauktos, iespējams iegādāties par patīkami vasarīgām cenām, - meklē mājas lapas ziemas sadaļā) esam sakrāmējuši noliktavas plauktos, lai veikalā valdītu velo pasaules un pavasara gaisotne.

    Vasaras sezonas sākums, kas šajā gadā sakrita ar nozares izstādi “Viss atpūtai un sportam”, lika čaklajiem Xsports darbiniekiem darboties ar dubultu jaudu, lai jaunā 2017.gada velosipēdu un to aksesuāru ekspozīcija būtu apskatāma visa tās krāšņumā un pilnā sortimentā.

    Velosipedi blogs 2

    Šajā gadā pie mums varēsi atrast tādas jau pārbaudītas vērtības kā - CANNONDALE, ORBEA, PREMIUM BMX, HARO BMX, KOKUA LIKEaBIKE – ražotāju velosipēdus. FIZIK, SIDI, CANNONDALE, FABRIC, SHIMANO un citu vadošo ražotāju aksesuārus, apģērbu un rezerves daļas. ROLLERBLADE skrituļslidas un CRISP, DISTRICT ražojuma freestyle/sport skūterus.

    Sortiments apskatāms veikalā, Džutas ielā 8 un interneta vidē www.xsports.lv

    Xsports serviss Vasarā

    Modies ir Xsports vasaras velosipēdu serviss, kas iemantojis noturīgu un uzticamu klientu loku, nodrošinot augstākās kvalitātes servisa pakalpojumus, sākot no velosipēda sagatavošanas pirmajam braucienam, līdz pat vissarežģītākajiem tehniskajiem risinājumiem. XSPORTS meistari gadu gaitā uzkrājuši plašu pieredzi un spēs gan palīdzēt ar konsultāciju, gan izpildīt nepieciešamās tehniskās korekcijas vai apkopes.

    Velosipeds-blogs 3

    XSPORTA vasaras servisa darba kārtība ir pēc rindas principa. Lai gan darbus veicam pēc iespējas ātri un operatīvi, jāņem vērā, ka servisa laiku var ietekmēt tādi raksturlielumi kā laika apstākļi, sacensību kalendāri, rezerves daļu pieejamība utt. Par jebkuru veicamo darbu termiņiem vienošanās notiek klātienē, pēc tam, kad meistars veicis sīkāku velosipēda apskati.

    XSPORTA vasaras servisa cenas atkarīgas no veicamo darbu saraksta. Kamēr svaigu gaisu riepās vienmēr iepūtīsim bez maksas, rezerves daļas un darbs izmaksās samērīgu summu pret velosipēda stāvokli un mērķiem.

    Novēlējums

    Vēlam panākumiem un sportiskiem sasniegumiem pilnu 2017.gada vasaras sezonu gan saviem draugiem un klientiem, gan paši sev Xsportā.

    Gaidi jaunumus ar Xsports aktīvu līdzdalību un tiekamies uz konsultāciju vai šautriņu maču Xsportā, Džutas ielā 8, tel.24 111 666.

Produkti 1 līdz 10 no 15 kopā

Lapa:
  1. 1
  2. 2