ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Slēpju maiņa, lietotas kalnu slēpes

Kā ikviena aktīvās atpūtas, sporta nozare, arī kalnu slēpošana attīstās katru gadu. Ikviens kalnu slēpju, slēpošanas zābaku ražotājs katru gadu cenšas iepriecināt potenciālos pircējus ar dažnedažādām inovācijām, jaunām tehnoloģijām u.c.

Strādājot šajā nozarē jau 20 gadus, kā viens no populārākajiem pakalpojumiem mūsu veikalā ir tieši slēpošanas inventāra maiņa, ko protams visvairāk novērtē aktīvi kalnu slēpotāji un slēpošanas entuziasti, jo maiņas process ļauj iegādāties uz doto brīdi pašu aktuālāko inventāru krietni lētāk, atstājot iepriekšējās sezonās iegādāto inventāru pie mums. Te protams jāpiemin arī mazie slēpotāji un snovbordisti, kuri ir vieni no pirmajiem, kas ierodas pie mums šo pakalpojumu izmantot, jo gluži vienkārši iepriekšējās sezonas inventārs kļuvis par mazu!

Daži populārākie jautājumi, ar kuriem sastopamies runājot par inventāra maiņu:

  • Vai mainat citos veikalos iegādātu slēpošanas inventāru?

Jā, iegādājoties slēpošanas inventāru mūsu veikalā, kā iemaksu pieņemam jebkuru Jūsu inventāru.

  • Vai pērkot slēpes, maiņai, iemaksai varu piedāvāt savus vecos slēpošanas zābakus?

Jā, pērkot jebkuru preci mūsu veikalā, pieņemam maiņai slēpošanas inventāru (slēpes, zābakus, sniegadēļus, distanču slēpes u.c.), maiņas procesā nav iespējams iesaistīt slēpošanas apģērbu.

  • Kā Jūs novērtējat maiņas inventāru?

Viss maiņas pakalpojums tiek veikts tikai un vienīgi uz vietas pie mums veikalā, cenas aprēķins tiek veikts ņemot vērā visa darījuma apjomu, atlaides, inventāra stāvokli u.c.

  • Vai ir iespēja mainīt savu veco inventāru pret citu lietotu inventāru?

Jā protams, ir iespēja mainīt lietotas slēpes pret citām lietotām slēpēm, vai piemēram samainīt slēpošanas inventāru pret inventāru snovbordam vai distanču slēpošanai.