ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Bērnu velosipēdu maiņa

Velosipēdu maiņas programma.

Bērni aug, un aug ātri, līdz ar to, un lai braukšana ar velosipēdu būtu pareiza un komfortabla, bērnam nepieciešams augumam atbilstošs un piemērots velosipēds. Šoreiz ne tik daudz par to, kāds velosipēds piemērots attiecīgam vecumam, bet vairāk par to, kā iegādāties kvalitatīvu, vecumam atbilstošu velosipēdu lētāk!

Jau no pirmās mūsu veikala pastāvēšanas dienas, mūsu klienti zin, un izmanto maiņas pakalpojumus ziemā, mainot slēpes, sniegadēļus u.c. inventāru. Laikam ejot, tīri dabiski šis maiņas process iesākās arī vasarā- un mēs sākām ņemt pretī klientu velosipēdus, pretī piedāvājot lielisku cenu nākošajam velosipēdam. Arī šo maiņas iespēju visbiežāk izmanto bērnu vecāki, kuri augstu novērtē iespēju, iegādāties velosipēdus saviem bērniem lētāk!

Sīkāk par maiņas procesu:

Primāri mēs strādājam un maiņas procesos iesaistām velosipēdus no mūsu veikala, respektīvi strādājam ar mūsu patstāvīgajiem klientiem. Protams, maiņas procesā pretī ņemam arī citos veikalos iegādātus citu zīmolu velosipēdus, taču lai iesaistītu maiņas darījumā šādus velosipēdus, lūdzam līdzi ar velosipēdu uzrādīt arī pirkuma dokumentus.

Viena no galvenajām lietām ko Jūs vēlaties uzzināt ir cenas, taču diemžēl šo informāciju atainot rakstiski nav iespējams, jo katrs gadījums ir savādāks, ko ietekmē Jūsu lietotā velosipēda komplektācija, stāvoklis, līdz ar to, ir ļoti grūti definēt vienu konkrētu aprēķina funkciju.

Labā ziņa ir tā, ka mēs esam visnotaļ sasniedzami darba laikā uz vietas veikalā, atbildam arī uz epastiem, telefona zvaniem, un WhatsApp ziņām telefonā :)

Ja esošais velosipēds kļuvis par mazu, sazinies, izdomāsim!