ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Snovborda inventāra maiņa, lietots inventārs

Visiem ir skiadrs, lai pilnvērtīgi un kvalitatīvi nodarboties ar jebkuru sporta veidu vai aktivitāti, ir nepieciešams atbilstošs inventārs. Snovbords nereti tiek uzskatīts par jauniešu sporta veidu, un te ir jāpiekrīt, jo pēdējos gados snovborda aktivitāte pieaugušo vidū ir nedaudz mazinājusies, bet popularitāte jauniešu vidū ir joprojām augsta.

Līdzīgi kā ar slēpošanas inventāru, pie mums ziemas sezonā iespējams mainīt arī visu, kas saistīts ar snovbordu. Zemāk atbildes uz dažiem visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, kas saistīti ar snovbordu.

Vai ir iespējams mainīt kalnu slēpju komplektu pret snovborda komplektu?

Jā protams, tiesa par izmaksām un pārējām lietām jāskatās un jārunā uz vietas veikalā.

Vai varu iegādāties lētāk jaunu snovborda dēli ar stiprinājumiem, kā iemaksu iedāvājot savu veco dēli ar stiprinājumiem?

Jā, šis ir viens no populārākajiem ''maiņas variantiem'' mūsu veikalā, šādu iespēju izmanto daudzi.

Vai pērkot lietotu inventāru, ir iespējams to izmēģināt?

Ja vēlies inventāru pirms iegādes izmēģināt, droši to var iznomāt, un ja inventārs iepaticies- iegādāties, nomas nauda tiks norēķināta no inventāra vērtības.

Cik maksā inventāra maiņa?

Maiņas varianti ir ļoti daudz un dažādi, līdz ar to, ir ļoti grūti pateikt vienu cenu, vai atlaidi. Katrs gadījums ir savādāks, labākais un ieteicamākais variants ir droši doties pie mums uz veikalu, izstāstīt vēlmes un idejas, un mēs piedāvāsim labākos variantus!