ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

SNOVBORDS

SNOVBORDS

Produkti 25 līdz 36 no 95 kopā

  • Snovborda dēlis NIDECKER MEGALIGHT ANTHRACITE GRAY 23/24 164W cm Priekšskatīt Attēlam ir ilustratīva nozīme
    The Blade offers a radically efficient silhouette for straight-up carving performance.By trimming back the nose and tail, weĀ’ve been able to pack maximum running length into a shorter, lighter snowboard thatĀ’s frighteningly easy to throw into turns. A narrow waist width, aggressive sidecut and powerful classic camber ensure toe-to-heel transitions are beyond swift, with unreal edge hold. Push the speed limit on hardpack or ice and the BladeĀ’s AbsorbnidĀ™ topsheet layer will eliminate unwanted vibration so you can focus on cutting clean lines. With a tip-to-tail Master Core and premium construction throughout, you can expect instant energy transmission every time you shift your weight. Get low and hold on for the ride.
    €699,00
  • DC FLARE W's grey/white Priekšskatīt -30% Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Vidēji cieti sieviešu snovborda zābaki ar tradicionalo aizsiešanas metodi- auklām. Iekšējais zābaka polsterējums pildīts ar gēlu, kas būtiski uzlabo zābaka komfortu.

    Parastā cena: €260,00

    Special Price €182,00

  • DC KARMA W's purple Priekšskatīt -30% Attēlam ir ilustratīva nozīme
    DC snovborda zābaki KARMA. Piemēroti daiļajam dzimumam. Siltais iekšzābaks, lai aukstums nesasniegtu pēdas. Individuāls krāsojums ļaus būt pamanītai tāpat kā justies Ērti.

    Parastā cena: €242,00

    Special Price €169,40

  • DEELUXE ID LARA SCL SF brown Priekšskatīt -30% Attēlam ir ilustratīva nozīme
    DEELUXE snovborda zābaki ID LARA. Brūnā krāsā. Piemēroti daiļajam dzimumam. Zābaki savelkami ar DEELUXE savilkšanas sistēmu. Šim modelim vidēja cietība apvienojumā ar lielisku komfortu, lai izbaudītu labāko All-Mountain pieredzi.

    Parastā cena: €220,00

    Special Price €154,00

  • DEELUXE VELVET LARA SCL CF white/silver Priekšskatīt -30% Attēlam ir ilustratīva nozīme
    DEELUXE snovborda zābaki VELVET LARA. Baltā / sudraba krāsā. DEELUXE savilkšanas sistēma gādās par pēdas un papēža pozīcijas stingrību un komfortu. Vidējas cietības All-mountain zābaki, piemēroti daiļajam dzimumam.

    Parastā cena: €183,00

    Special Price €128,10

  • NORTHWAVE DAHLIA SL red Priekšskatīt -30% Attēlam ir ilustratīva nozīme
    NORTHWAVE snovborda zābaki DAHLIA SL. Sarkanā krāsā. DAHLIA modelis radīts ar vieglu svaru, vidējas cietības, piemērots dāmām, kas uz snovborda dēļa jūtas droši un vēlas spert nākamo soli uz priekšu savās braukšanas kvalitātēs. 35% vieglāks par citiem dāmu snovborda zābaku modeļiem. Nodilumizturīgā LIGHTSTEP zole nodrošinās siltumizolāciju un aizsardzību pret aukstumu. SUPER LACE SL savilkšanas sistēma gādās gan par zābaka augšdaļas, gan apakšdaļas savilkšanu un stingrību. 360 grādu HEEL HOLD SYSTEM nodrošinās pilnīgu potītes saspiešanu, saglabājot precīzu un stingru papēža pozīciju.

    Parastā cena: €170,00

    Special Price €119,00

  • NORTHWAVE DAHLIA SL white/terrae Priekšskatīt -39% Attēlam ir ilustratīva nozīme
    NORTHWAVE snovborda zābaki DAHLIA SL. Baltā / oranži sarkanā krāsā. DAHLIA modelis radīts ar vieglu svaru, vidējas cietības, piemērots dāmām, kas uz snovborda dēļa jūtas droši un vēlas spert nākamo soli uz priekšu savās braukšanas kvalitātēs. 35% vieglāks par citiem dāmu snovborda zābaku modeļiem. Nodilumizturīgā LIGHTSTEP zole nodrošinās siltumizolāciju un aizsardzību pret aukstumu. SUPER LACE SL savilkšanas sistēma gādās gan par zābaka augšdaļas, gan apakšdaļas savilkšanu un stingrību. 360 grādu HEEL HOLD SYSTEM nodrošinās pilnīgu potītes saspiešanu, saglabājot precīzu un stingru papēža pozīciju.

    Parastā cena: €149,00

    Special Price €89,40

  • Snovborda zābaki NORTHWAVE DAHLIA SL black Priekšskatīt -40% Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Viegli, ērti un silti sieviešu snovborda zābaki ar ērtu aizdares sistēmu, kas ļauj aizdarīt zābakus ātri un viegli!

    Parastā cena: €185,00

    Special Price €111,00

  • Snovborda zābaki NORTHWAVE SUPRA black 2019 Priekšskatīt -40% Attēlam ir ilustratīva nozīme

    Parastā cena: €160,00

    Special Price €96,00

  • Snovborda zābaki NORTHWAVE DAHLIA SL white Priekšskatīt Attēlam ir ilustratīva nozīme
  • Snovborda zābaki NORTHWAVE FREEDOM SL black Priekšskatīt Attēlam ir ilustratīva nozīme
  • Snovborda zābaki NORTHWAVE HOVER SPIN black Priekšskatīt Attēlam ir ilustratīva nozīme

Snovbords tiek uzskatīts par vienu no ekstrēmākajiem ziemas sporta veidiem, taču jāatzīst, apgūstot braukšanas iemaņas, ar snovošanu var nodarboties ikviens, un baudīt sniegainās nogāzes ar mierīgu braukšanas stilu. Mūsu veikalā atradīsi visu kas nepieciešams snovbordam, snovborda dēļus, stiprinājumus, zābakus un dažādus aizsargus drošai snovborda prieku baudīšanai. Xsports veikalā iespējams iegādāties arī lietotu snovborda inventāru, kā arī samainīt veco pret jaunu!