ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Daily Archives: July 19, 2018

  • Kā izvēlēties pirmo triku skūteri?

    Kā izvēlēties skūteri?

    Lai arī skūteri no malas šķiet visi vienādi, to izmēri un specifika atšķiras. Jā, ikvienam ir iespējams pabrauk teju ar jebkuru skūteri, un sākotnēji šķitīs ka viss ir kārtībā, taču šoreiz nedaudz centīsimies iedziļināties dažos parametros, kutri palīdzes izvēlēties pareizo skūteri.

    Cena?

    Pirmā lieta, uz ko parasti, tiesa gan vecāki, skatās, ir skūtera cena. Jo cena ir augstāka, jo kvalitatīvāku un labāku skūteri iespējams iegādāties. Vairākumā gadījumu par pirmo triku skūteri tiek izvēlēts lētāks, tacu ļoti bieži nācies saskarties ar faktu, kad jau pavisam drīz tiek meklēts kas labāks, līdz ar to, ja braucēja acīs mirdz tas, ka viņš vēlas nodarboties ar šo hobiju, varbūt tomēr ir vērts meklēt zelta vidusceļu starp lētāku, un dārgāku.

    Pēc tam, kad izsvērta materiālā puse, un ir skaidrs, cik skūterim esat gatavi tērēt, jāķeras pie izmēriem. Jo izmēri tiešā veidā ietekmē braukšanas komfortu un braukšanas kvalitāti.

    Skūtera stūres augstums.

    Skūtera stūres augstums- skūtera stūrei jābūt apmēram līdz gurniem stāvot uz skūtera dekas, jeb skūtera pamatnes. Protams šis izmērs ir +/- dažu centimetru robežās var svārstīties, taču pārleiku augsta stūre nav ērta braukšanai, vēljovairāk triku taisīšanai parkos. Trikiem piemērotākas ir zemākas stūres, protams saprāta robežās.

    Stūres platums.

    Stūres platums parasti ir proporcionāls augstumam, un tam būtu jābūt apmēram braucēja plecu platumā. Braucēji kas izpilda vairāk trikus braucot, izvairoties no lieliem lecieniem, izvēlas šaurākas stūres, tie kas izpilda lielus lēcienus attiecīgi izvēlas nedaudz platākas stūres. Bet arī šis ir vairak vai mazāk aptuvens nosacījums.

    Skūtera pamatne.

    Skūtera pamatnes izmēri ir proporcionāli, jau ražotāja definēti, lielāki dekas izmēri būs komfortablāki braukšanai, lielākiem braucējiem, mazākas dekas vairāk mazākiem braucējiem, vai vairāk piemērotas dažādiem trikiem.

    Riteņu diametrs.

    Vēl viens paramters skūtera izvēlei ir skūtera riteņu diamters. Skūteri visbiežāk tiek komplektēti, un ražoti ar 100mm, 110mm un 120mm riteņu izmēriem. Iesācējiem rekomendējas mazāka diamtera riteņi, vidēja līmeņa un jau prasmīgāki braucēji biežāk izvēlas 110mm un 120mm riteņus, jo ar lielāka izmēra riteņiem iespējams attīstīt lielāku ātrumu un braukt agresīvāk. Tiesa, jāņem vērā, nekas nebūs nepareizi, ja iesācējs izvēlēsies skūteri ar 120 mm diamteru, tāpat ir daudz prasmīgu braucēju kas izvēlas mazākus skūtera riteņus.

    Atpakaļ uz veikalu šeit!

1 Prece(s)