ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Daily Archives: October 18, 2017

  • Lietots ziemas inventārs

    Lietots ziemas inventārs – maiņa / noma

    Ziemas sezonā Xsports piedāvā plašu preču sortimentu sākot no ziemas priekiem uz kalna, turpinot ar distanču slēpošanu, apģērbu, tūrismu – īsāk sakot – rūpējamies, lai inventāra un pakalpojumu izvēle būtu, ja ne no A līdz Z, tad pavisam noteikti no A līdz X.

    Gadu gaitā popularitāti iemantojuši pakalpojumi, kas saistīti ar lietotu ziemas inventāru – noma, maiņa, iegāde. Ziemas sezonā mūsu plauktos atradīsi vadošo ražotāju pēdējo sezonu produkciju, kas būs piemērota dažādiem vecumiem un mērķiem. Kalnu slēpes – slaloma / freestyle / universālās / freeride, kalnu slēpošanas zābaki, distanču slēpes slidsolim, klasikai vai tūrismam kā arī distanču slēpošanas zābaki, kalnu un distanču slēpošanas nūjas, snovborda dēļi un snovborda zābaki, aizsargķiveres – to visu vari atrast Xsportā, lietotā inventāra stendos.

    lietots bilde

    Maiņa.

    Jaunas slēpes bērniem katru gadu, piemaksājot salīdzinoši minimāli. Viens no populārākajiem pakalpojumiem Xsportā, ziemas sezonā, it īpaši mazajiem pipariem – lietota ziemas inventāra maiņa. Šī ir lieliska iespēja inventāra, kas ir par mazu vai gluži vienkārši neatbilst vēlmēm un prasībām, vietā iegūt jebko no Xsports lietoto vai jauno preču sortimenta. Jūsu atnestā inventāra vērtība tiks noteikta uz vietas pēc sīkākas aprīkojuma apskates, vadoties pēc kādreizējās cenas, nolietojuma kā arī iespējas to realizēt tālāk. Īsāk sakot, novērtēsim jūsu veco inventāru, un šo summu noņemsim no jūsu izvēlētā inventāra cenas.

    Noma.

    Inventāru, uz laiku pēc savām vēlmēm un nepieciešamības, iespējams iznomāt. Par nomas cenrādī norādītajām cenām (skatīt šeit) iespējams izvēlēties jūsu vēlmēm, prasmēm un mērķiem visatbilstošāko inventāru. Līdzi ņemot dokumentu, kura kopija nepieciešama pie nomas līguma sastādīšanas, nomas maksa par attiecīgo periodu būs jāsamaksā pie inventāra saņemšanas. Xsports piedāvā iznomāt / testēt arī jauno inventāru. Pakalpojuma izmaksas nosakāmas individūali, vadoties pēc inventāra cenas, nomas perioda ilguma un inventāra atlikuma veikalā.

    Iegāde.

    Pēc Jūsu vēlmēm, gan Jūsu iznomāto, gan veikala plauktos esošo lietoto inventāru iespējams iegādāties. Nomas gadījumā, no inventāra kopējās vērtības atņemsim summu, kuru jau būsiet samaksājuši iepriekš par nomu, lai kopējā gala cena būtu adekvāta un jūs iepriecinoša.

    Xsportā inventāra noma un maiņa pastāvējusi jau kopš veikala pirmsākumiem, darbojamies nu jau ar vairāk kā 10 gadus ilgu pieredzi.

    Droši vaicā pēc padoma Xsports kolektīvam, lai atrastu sev piemērotāko inventāru kā arī, lai konsultētos par to, kurš pakalpojums tieši Tev būs vispiemērotākais.

    *Ap Ziemassvētkiem, jauno gadu, skolēnu brīvlaiku kā arī citos sniegainākos vai svinīgākos brīžos, nomas plaukti var būt patukšoti, tāpēc jāsaglabā modrība, lai tiktu pie viskārotākā. Tāpat droši vari parunāties ar kādu no pārdevējiem, un centīsimies rast individuālus risinājumus, pēc Tavām vēlmēm.

    *vari zvanīt uz 24111666, lai noskaidrotu atbildes, kas saistītas ar lietotu ziemas inventāru Xsportā.

     

1 Prece(s)