ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Iegāde / Maiņa / Noma

Lietoti velosipēdi & Individuāli veidoti velosipēdi – Iegāde / Maiņa / Noma

Vasaras sezonā Xsports ideja kopš veikala dibināšanas ir aktīva darbība velosipēdu pasaulē. Blakus Xsports piedāvāto preču sortimentā atrodamajiem modernajiem trendiem kā freestyle skūteri, skrituļslidas, aksesuāri, apģērbs, tieši Velosipēdi – industrijas vēsture, vadošie ražotāji un inovatīvākie tehniskie risinājumi, sacensību specifika kā arī ikdienas entuziasms, mūsdienu trendi un nākotnes piedāvājumi – ir Xsporta pamata būtība.

Gadu gaitā Xsports ir pielāgojis un turpina attīstīt savu sortimentu, lai apvienotu mūsu jau uzticamo kā arī jauno klientu prasības kā arī reprezentētu labākās pasaules velo nozares tradīcijas caur veikala dzīvesstilu, iekārtojumu un piedāvājumu.

Lietoti velosipēdi.

Pie šīs grupas pieder velosipēdi, kurus kāds labs cilvēks kādu laiku ir lietojis savā īpašumā, un, lai iegūtu jaunu velosipēdu vai citu preci, izmantojot „maiņas” piedāvajumu, iemainījis pie mums Xsportā. Lietotie velosipēdi, pēc nonākšanas Xsportā, stājas rindā uz servisu, lai Meistars tos sakoptu un sagatavotu atbilstoši braukšanas kārtībai.

Individuāli veidoti velosipēdi.

Pie šīs grupas var piederēt velosipēdi no A līdz Z. Velosipēdi šajā sadaļā var būt gan veidoti no jaunām komponentēm, gan lietotām, gan apvienota risinājuma. Pie katra velosipēda modeļa atradīsi leģendu par attiecīgo velosipēdu, kur būs aprakstīts izveides process un uzskaitītas komponentes.

1X3I6490

Iegāde.

Lietoto un individuāli veidoto velosipēdu piedāvājuma plašums būs stipri atkarīgs no sezonālā momenta, meklējamā velosipēda tipa un pielietojuma veida, protams, arī no loterijas faktora, ņemot vērā, ka atšķirībā no velosipēdiem jauno preču sadaļā, lietoto un individuāli veidoto velosipēdu klāsts ir mazāk paredzams.

Velosipēdu cenas šajā sadaļā svārstās plašā diapozonā, ņemot vērā klāsta daudzveidību. Der atcerēties, ka lietota inventāra cenas noteikšanas politika būs līdzīga, kā Xsports ziemas inventāra maiņas vai iegādes procesā. Spēlējošie raksturlielumi būs preces kādreizējā cena pret vizuālo un tehnisko nolietojumu.

1X3I6563

Maiņa. Atved vienu, Dod virsū jau ar pavisam citu!

Atrodi savu jauno velosipēdu Xsports veikalā, atved mums savu veco, un Xsports piedāvās Tev lieliskus maiņas nosacījumus, lai Tu varētu tikt pie noskatītā velo. Xsporta pieredzējušajiem pārdevējiem jābūt pārliecinātiem par velosipēda izcelsmi (šeit vislabāk noderētu velosipēda pase), lai varētu izveidot maiņas piedāvājumu. Šī pakalpojumu popularitāti veido iespēju daudzveidība – bērni strauji izaug no bērnu velosipēdiem, sportisti pastāvīgi attīsta tehniku, dāmām pa sezonām pamainās mīļākās krāsas – maiņa nodrošina plaša klientu loka intereses.

Noma / Tests

Lietotie velosipēdi ir pieejami individuālai nomai vai testiem. Vai tas būt vienības brauciens, kuram nepieciešams velosipēds, lai ņemtu dalību, vai, iespējams, tieši ātrāks un sportiskāks aparāts, lai sasniegtu augstākus rezultātus, vai brīvdienu ceļojums, vai nepieciešamība nostiprināt pārliecību par topošo pirkumu – individuālās nomas vai testa piedāvājums var izrādīties tieši tas, kas Tev nepieciešams!

Lietoti velosipēdi & Individuāli veidoti velosipēdi – Iegāde / Maiņa / Noma

Lai apskatītu un novērtētu augstak aprakstītās iespējas, pēti www.xsports.lv mājas lapā redzamo velosipēdu sortimentu un apvieno iespējas ar saviem sapņiem un mērķiem. Plašāku konsultāciju par piedāvātajiem pakalpojumiem un to specifiku vari iegūt nākot ciemos uz Džutas ielu 8, Teikā, Rīgā vai zvanot uz tel.nr. 24 111 666.

Precīza lietoto un individuāli veidoto velosipēdu sadaļa apskatāma šeit