ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Xsports vasara

Xsports veikals Vasarā

Pie mums, veikalā Xsports, ar pilnu jaudu ir startējusi vasaras sezona. Slēpes, sniegadēļus un visu citu ziemu (inventāru, kas palicis plauktos, iespējams iegādāties par patīkami vasarīgām cenām, - meklē mājas lapas ziemas sadaļā) esam sakrāmējuši noliktavas plauktos, lai veikalā valdītu velo pasaules un pavasara gaisotne.

Vasaras sezonas sākums, kas šajā gadā sakrita ar nozares izstādi “Viss atpūtai un sportam”, lika čaklajiem Xsports darbiniekiem darboties ar dubultu jaudu, lai jaunā 2017.gada velosipēdu un to aksesuāru ekspozīcija būtu apskatāma visa tās krāšņumā un pilnā sortimentā.

Velosipedi blogs 2

Šajā gadā pie mums varēsi atrast tādas jau pārbaudītas vērtības kā - CANNONDALE, ORBEA, PREMIUM BMX, HARO BMX, KOKUA LIKEaBIKE – ražotāju velosipēdus. FIZIK, SIDI, CANNONDALE, FABRIC, SHIMANO un citu vadošo ražotāju aksesuārus, apģērbu un rezerves daļas. ROLLERBLADE skrituļslidas un CRISP, DISTRICT ražojuma freestyle/sport skūterus.

Sortiments apskatāms veikalā, Džutas ielā 8 un interneta vidē www.xsports.lv

Xsports serviss Vasarā

Modies ir Xsports vasaras velosipēdu serviss, kas iemantojis noturīgu un uzticamu klientu loku, nodrošinot augstākās kvalitātes servisa pakalpojumus, sākot no velosipēda sagatavošanas pirmajam braucienam, līdz pat vissarežģītākajiem tehniskajiem risinājumiem. XSPORTS meistari gadu gaitā uzkrājuši plašu pieredzi un spēs gan palīdzēt ar konsultāciju, gan izpildīt nepieciešamās tehniskās korekcijas vai apkopes.

Velosipeds-blogs 3

XSPORTA vasaras servisa darba kārtība ir pēc rindas principa. Lai gan darbus veicam pēc iespējas ātri un operatīvi, jāņem vērā, ka servisa laiku var ietekmēt tādi raksturlielumi kā laika apstākļi, sacensību kalendāri, rezerves daļu pieejamība utt. Par jebkuru veicamo darbu termiņiem vienošanās notiek klātienē, pēc tam, kad meistars veicis sīkāku velosipēda apskati.

XSPORTA vasaras servisa cenas atkarīgas no veicamo darbu saraksta. Kamēr svaigu gaisu riepās vienmēr iepūtīsim bez maksas, rezerves daļas un darbs izmaksās samērīgu summu pret velosipēda stāvokli un mērķiem.

Novēlējums

Vēlam panākumiem un sportiskiem sasniegumiem pilnu 2017.gada vasaras sezonu gan saviem draugiem un klientiem, gan paši sev Xsportā.

Gaidi jaunumus ar Xsports aktīvu līdzdalību un tiekamies uz konsultāciju vai šautriņu maču Xsportā, Džutas ielā 8, tel.24 111 666.