ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

SMITH

 

Smith Optics ir uzstādījis visaugstākos standartus augstas klases briļļu, briļļu lēcu un aizsargķiveru ražošanā. Briļļu inovācijas gadu gaitā ietver 5X Anti-Fog iekšējo lēcu tehnoloģiju, lai aizsargātu pret aizsvīšanu, I/O sērijas ātrās atbrīvošanas briļļu lēcu sistēmu, patentētu Turbo Fan gaisa vadības sistēmu, patentētu Regulatora regulējamu objektīvu ventilācijas sistēmu un citas. Vienlaikus Smith Optics ir izstrādājusi līniju, kas ietver slēpošanas un snovborda aizsargķiveres, kas nodrošina aizsardzību, vienlaikus nosakot nozares standartus stilā, funkcijā un komfortā.

Smith 1

Šodien Smith Optics ir viens no flagmaņiem, briļļu un aizsargķiveru nozarē. Uzņēmums ir palielinājis savu atpazīstamību un piesaistījis jaunus fanus visapkārt pasaulei, pateicoties veiksmīgai pasaules TOP līmeņa sportistu komandas izveidei, kas pārstāv un nosaka Smith tendences, krāsas un dzīvesstila idejas. Šo sportistu vidū atrodami labākie savu sporta veidu pārstāvji no tādām disciplīnām kā riteņbraukšana, slēpošana, snovbords, sērfings, motokross un kalnos kāpšana. Šo sportistu spējas un iemaņas – padomi, ļauj Smith Optics pastāvīgi uzlabot piedāvāto produkciju ar aizvien jauniem risinājumiem un idejām, kas izpildīti visaugstākajā kvalitātē.

Smith Optics aizsargķiveres un brilles tiek piedāvātas visā pasaulē – vairāk nekā 50 valstīs sportisti ir novērtējuši kompānijas piedāvāto kvalitāti un augstos standartus preču izstrādē.

 

Smit womans

 

Ielūkojies www.xsports.lv vai nāc ciemos uz Xsportu Teikā, Džutas ielā 8 un izvēlies tieši TEV vispiemērotāko Smith Optics aizsargķiveri un brilles. Krāsainā 2017.gada kolekcija jau rotā veikala plauktus. Aizsargķiveres visplašākajā izvēlē – Holt, Allure, Maze, Arrival, Camber, Zoom – bērniem un jauniešiem, dāmām un kungiem, no melnām matētām, līdz pat visspilgtākajiem krāsu salikumiem. Brilles ziemas priekiem gan pašiem mazākajiem braucējiem - Gambler, gan jauniešiem – Grom,

Smith kidsSidekick, Daredevil, kā arī dāmām un kungiem, sākot no Cascade, turpinot ar Scope, līdz pat sērijas TOP modeļiem kā IO/X un IO/7.

Visas Smith Optics aizsargķiveres būs ērti savienojamas un lieliski derēs komplektācijā ar Smith Optics brillēm. Lai aprīkojums būtu pēc iespējas ērtāks un komfortablāks, gan brilles, gan aizsargķiveres, attiecībā no katra konkrētā modeļa, būs aprīkotas ar integrētu izmēra regulāciju. Brillēm allaž būs ērti regulējama saite, kamēr ķiveres būs aprīkotas vai nu ar Smith 3 izmēru regulācijas sistēmu vai arī ar BOA izmēra regulatoru.

Brilles.

Izvēloties brilles, modeļu un to cenas atšķirību noteiks tādi parametri kā rāmja tips, ventilācija, lēcu tips, lēcu maiņa, ģeometrija un izmēra regulācija un citi. Visas Smith Optics brilles tiek ražotas ar maināmām lēcām. Lēcas atšķiras pēc laika apstākļiem kādiem tās būs piemērotas. Dažādiem laika apstākļiem nepieciešamas dažādas lēcas, lai nodrošinātu lielisku un dzidru redzamību, neatkarīgi no tā vai spīd saule vai gaisā ir dūmaka, tāpēc, ieteicams vienlaikus ņemt līdzi dažādiem laika apstākļiem piemērotas lēcas un pie vajadzības, veikt ātru un vieglu nomaiņu. Atsevišķiem modeļiem ražotājs komplektācijā ir iekļāvis uzreiz 2 lēcas, vienu universālā tipa, vienu piemērotu saulainiem laika apstākļiem. Visas Smith Optics brilles ir aprīkotas ar ventilāciju. Atsevišķos modeļus ventilācija nav regulējama un ir integrēta briļļu rāmī, kamēr citos gaisa plūsma ir regulējama vai arī iespējams brilles var būt aprīkotas ar ventilatoru, kas neļaus tām aizsvīst. Tāpat pret aizsvīšanu brilles sargās FOG-X un citas speciāli izstrādātas un atzītas tehnoloģijas. Par to, lai brilles perfekti piegulētu un būtu ērtas visas dienas garumā gādās inovatīvas rāmja izveides tehnoloģijas.

Aizsargķiveres.

Izvēloties aizsargķiveri, par parametriem jāņem ķiveres svars, ventilācija, izmēra regulācija un citi. Smith Optics aizsargķiveres allaž būs aprīkotas ar izmēra regulāciju, lai nodrošinātu lielisku formas saderību un komfortu braucējam. Šo regulāciju nodrošinās vai nu 3 punktu izmēra sistēma vai arī BOA regulators izmēram. Nozīmīgs ir aizsargķiveres svars, pavadot uz kalna visu dienu, katra svara vienība spēlēs nozīmīgu lomu. Šeit jāizceļ Smith Optics aizsargķiveru modeļi dāmām Allure un kungiem Maze, kas ir vieglākās sertificētās aizsargķiveres. Visām Smith aizsargķiverēm ir integrēta ventilācija, taču atsevišķiem modeļiem gaisa plūsma būs regulējama, lai labāk pielāgotos siltākiem vai aukstākiem laika apstākļiem.

Smith_ULTINTW

Stils un ... krāsas, krāsas, krāsas

Padari savu slēpošanas vai snovošanas pieredzi individuālu ar stilīgākajām krāsām un zīmējumiem, kuri būs piemēroti tieši Tavai gaumei un prasībām. Smith Optics, pateicoties uzkrātajai pieredzei un panākumiem, atceras un liek uzmanību uz vizuālo noformējumu, kas ļaus Tev būt spilgtam un pamanītam, kā arī izbaudīt fantastisku komfortu atrodoties uz kalna.

Nāc ciemos uz Xsportu Teikā, Džutas ielā 8 vai droši zvani uz tel.nr. 24 111 666, un Xsports draudzīgais kolektīvs palīdzēs Tev atrast piemērotākas brilles un aizsargķiveri tieši Tavai gaumei un prasībām.