ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

Ziemas slēpju/snovborda apkope, serviss, profilakse.

Ziemas slēpju/snovborda apkope, serviss, profilakse.

Kamēr laika apstākļi kļūst arvien drēgnāki, paralēli vasaras kolekcijas tirdzniecībai par rudenīgi iepriecinošām cenām, XSPORTĀ esam sākuši sagatavošanās darbus, lai varētu uzsākt ZIEMAS INVENTĀRA APKOPES. Mūsu pieredzējušie meistari iekārto telpas, lai varētu pieslēgt un sagatavot darbam, pēc vasaras miega labi atpūtušās, mehāniskās ierīces.

Lai sakoptu savu inventāru LAICĪGI, nāc ciemos uz XSPORTU, teikā, džutas ielā 8, sākot no 10.oktobraZIEMAS INVENTĀRA APKOPE.

Pievērs uzmanību savam snovbordam vai slēpēm, vaskošana pēc vasaras guļas būs jebkura inventāru mīloša saimnieka darbu sarakstā, tāpat, iespējams, pēc iepriekšējās sezonas palikusi kāda akments atstāta švīka vai kāda cita nianse, kuru, ar mūsu pieredzējušo meistaru palīdzību, varēsi viegli izārstēt.

Populārākie ziemas servisa pakalpojumi pie mums allaž bijušas kompleksās apkopes, kas, atkarībā no mērķiem un komplicētības, sevī ietver vairāku darāmo darbu kopumu par vienotu un klientam tīkamu summu. XSPORTA servisa tāmē vari iepazīties ar citiem piedāvātajiem pakalpojumiem, tāpat vienmēr ieteicama un noderīga būs konsultācija ar meistaru, pēc precīzākas inventāra aplūkošanas, par vēlamo un nepieciešamo profilakses vai atjaunošanas darbu secību.

MEHĀNISKĀ VASKOŠANA – automatizēts process, kas padarīs inventāru svaigu un gatavu ziemas prieku baudīšanai. Vienkārša, ātrā vaskošana.

VASKOŠANA AR ROKU – rokas vaskošana ļauj pievērst uzmanību, kādu nevar salīdzināt ar mašinērijas procesu. Tas ļaus līdzeni pievērst uzmanību katrai visgrūtāk aizsniedzamajai plaknei. Rokas vaskošanai izmantojam speciālu vasku, kas tiek uzklāts ar gludekli atbilstoši paredzētā temperatūrā. Vasks tiek vienmērīgi izlīdzināts, atdesēts, noskrāpēts, notīrīts ar birsti un nopulēts ar zirga saru birsti.

SLĪDVIRSMAS SLĪPĒŠANA -  mehānisks slīpēšanas process, kas izlīdzinās nepilnības, nogludinās slēpes vai snovborda slīdvirsmu, lai samazinātu berzi un brauciens būtu gluds un patīkams.

STRUKTŪRAS IEVILKŠANA AR AKMENI – laba struktūra palīdzēs inventāram uzvesties lieliski dažādos laika apstākļos. Labākais salīdzinājums slīdvirsmas struktūrai būtu ar mašīnas riepām, kurās arī ir joslas, kas paredzētas mitruma izspiešanai, lai uzlabotu gaitas īpašības un manevrētspēju.

z serviss

SLĪDVIRSMAS BOJĀJUMU AIZKAUSĒŠANA – kad akmentiņš vai kas cits nonāk saskarsmē ar slēpju vai dēļa slīdvirsmu, tas var atstāt paliekošus bojājumus – švīkas, pietiekami dziļas, lai tās traucētu slīdamību un bojātu inventāra kodolu. Process, kura rezultātā slīdzvirsma tiek atjaunota, tiek saukts par slīdvirsdmas bojājumu aizkausēšanu. Tas sevī ietver aizkausējamā materiāla sildīšanu un uzklāšanu uz atjaunojamajām vietām. Šis process palīdzēs izolēt kodolu no mitruma un atjaunot sākotnējo izskatu un slīdamību.

KALNU SLĒPOŠANA / SNOVBORDS

Kalnu slēpošana

EUR 

SLĒPJU KOMPLEKSĀ vienkāršā

20

SLĒPJU KOMPLEKSĀ pilnā

20-30

SLĒPJU KOMPLEKSĀ pro

30+

SLĒPJU kanšu asināšana

10

SLĒPJU vaskošana (mehāniska)

9

SLĒPJU vaskošana (ar roku)(3x)

17

SLĒPJU asināšana

10

SLĒPJU struktūras ievilkšana

15

Snovbords

 EUR
SNOWBORDA KOMPLEKSĀ vienkāršā

20

SNOWBORDA KOMPLEKSĀ pilnā

20-30

SNOWBORDA KOMPLEKSĀ pro

30+

SNOVBORDA kanšu asināšana

8

SNOWBORDA vaskošana(mehāniska)

10

SNOWBORDA vaskošana(ar roku)(3x)

18

Stiprinājumu uzlikšana Slēpēm / Snovbordam

EUR

Cena, ja preces pirktas XSPORTĀ FREE
STANDARTA slēpju stiprinājumu uzlikšana bērnu slēpēm (...<120cm)

7

STANDARTA slēpju stiprinājumu uzlikšana pieaugušo slēpēm

10

Slēpju stiprinājumu pārlikšana

5

STANDARTA snovborda stiprinājumu uzlikšana bērnu snovbordam (...<120cm)

7

STANDARTA snovborda stiprinājumu uzlikšana pieaugušo snvbordam

7

Distanču slēpošana

EUR

SLĪDVIRSMAS TĪRĪŠANA AR PARAFĪNU

5

SLĪDVIRSMAS TĪRĪŠANA AR WAXREMOVER

3

JAUNU SLĒPJU SAGATAVOŠANA

10-35

VASKOŠANA (mehāniska)

3

VASKOŠANA NF

5

VASKOŠANA LF

7

VASKOŠANA LF + HF

17

KLĪSTERA UZLIKŠANA

7

KLĪSTERA NOŅEMŠANA

5

PĒDAS SMĒRES UZLIKŠANA

5

PĒDAS SMĒRES NOŅEMŠANA

3

SLĒPJU UZGAĻU PIEGRIEŠANA / MAIŅA

5

STIPRINĀJUMU MONTĀŽA

5

SLĪDVIRSMAS STRUKTŪRAS IEVILKŠANA

8

SLĒPJU SAGATAVOŠANA SACENSĪBĀM

35-45