ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

ROLLERBLADE skrituļslidas

ROLLERBLADE skrituļslidas.

Jau otro gadu Xsports veikala plauktos atrodama pasaulē slavenā ražotāja ROLLERBLADE skrituļslidu kolekcija gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Avoti liecina, ka in line slidošanas pirmsākumi datējami ap 1700. gadu, kad kāds holandietis mēģinājis mūsdienās jau labi pazīstamo sporta un atpūtas veidu simulēt un aizsākt izmantojot tādus piederumus kā naglas, koka spoles u.c. 1863. gadā amerikāņi izstrādāja pirmo skrituļslidu, kurai blakus bija pievienoti riteņi. Epizodiski parādoties in-line versijām, veidojums ar diviem riteņu pāriem uz laiku kļuva par standartu.

Dodot tehnoloģijai laiku attīstīties, in line slidu attīstība nebija iespējama tik ātri. Ap 1930. gadu skrituļslidas bija iekarojušas paliekošu vietu sabiedrībā, taču bija jāgaida vēl 29 gadi līdz ražošanā nonāca pirmās skrituļslidas ar metāliska tipa riteņiem. Nākamā tehnoloģiskā izmaiņa nāca ar 1973. gadu, kad tehnoloģijas ļāva izveidot pirmos poliuretāna riteņus. 1980. gadā divi brāļi, kas nodarbojās ar hokeju, ķemmējot vietējos sporta preču veikalus, atklāja in-line slidas un nosprieda, ka tās kalpos par ideālu instrumentu treniņiem hokejā ārpus aktīvās sezonas laika. Tajā pašā gadā šie vīri nodibināja uzņēmumu, kas šodien pazīstams kā ROLLERBLADE.

Rollerblade

Kamēr sportisti izvēlēsies skrituļslidas, lai uzlabotu savu sportisko potenciālu vai skrituļbraukšanā vai arī kalnu slēpošanā un citos sporta veidos, pieprasītākās pie mums, Xsportā, ir brīvā laika / fitnesa skrituļslidas. Sākot no bērnu slidām, kuras ērti regulējamas dažādos kājas izmēros, pie mums atrodamas gan slidas ar plastmasas kompozīta plātni, gan izturīgo alumīnija plātni, tāpat skrituļslidas pieejamas ar dažādu izmēru riteņu komplektiem, lai slidošana atkarībā no vēlmes būtu ātrāka vai manevrēt spējīgāka. Tāpat arī atšķirības tādās komponentēs kā zābaki, savilkšanas mehānismi, krāsa u.s. ļaus TEV atrast savām idejām un mērķiem piemērotākās skrituļslidas.

Atceries, ka ROLLERBLADE ir ieguvis pasaules slavu pateicoties savām tehnoloģijām un pieredzei skrituļslidu nozarē. Ar šī ražotāja slidām brauc kā pasaules vadošie sporta profesionāļi, tā cilvēki visā pasaulē. Ar ROLLERBLADE būsi pamanīts un novērtēts!

Nāc, izmēģini, apskati un iegādājies skrituļslidas šeit!

lidas Xsportā, teikā, džutas ielā 8. Šeit varēsi saņemt kvalitatīvu konsultāciju un atrast meklēto sākot no skrituļslidām līdz aksesuāriem kā somas, aizsargi, ķiveres, riteņi un gultņi.

Rudens nav aiz kalniem,

  • Pasteidzies iegādāties šī gada kolekciju ar ATLAIDĒM!
  • Nenokavē iespēju pasūtīt preci JAU no nākamā gada kolekcijas ar ATLAIDI!