ZIEMAS PREČU KOLEKCIJAS IZPĀRDOŠANA LĪDZ PAT -70%

Bezmaksas piegāde! Iepērkoties virs 100€
Informatīvais Tālrunis +371 24111666
Atsauksmes 88 Google reviews

XSPORTS JAUNUMI

Just another WordPress site

  • 2024. gada Orbea velosipēdu priekšpasūtījums ir sācies!

    Beidzot ORBEA ir prezentējis visus jaunos 2024. gada sezonas velosipēdu modeļus, un tie no šodienas, līdz pat septembra beigām ir pieejami priekšpasūtījumā par ļoti pievilcīgām cenām! Zemāk pievienotajā failā varat iepazīties ar visiem pieejamajiem modeļiem un cenām.

    ORBEA PRIEKŠPASŪTĪJUMS+

    Ja rodas neskaidrības, vai tieši otrādi, esi jau izlēmis kuru no velosipēdiem pasūtīt, droši sazinies:

    E-pasts: [email protected]

    Telefons: +371 26111666

    Vai droši nāc ciemos uz veikalu- Džutas ielā 8!

  • Wilier velosipēdi arī Latvijā

    Šī gada izskaņē esam kļuvuši par Wilier velosipēdu izplatītājiem Latvijā, līdz ar ko, mūsu pasaules slavenāko un senāko velosipēdu ražotāju klāstu papildina vēl viens pasaulē ļoti  slavens un augsti novērtēts zīmols! Bez Wilier velosipēdiem mūsu veikala plauktus un katalogu e-veikalā papildinās MICHE ražotās rezerves daļas, kuras tiek ražotas turpat Itālijā kopš 1919. gada.

    Seko līdzi jaunumiem, un jau pavisam drīz, 2023. gada pavasarī nāc iepazīties ar tiešām skaistiem un kvalitatīviem velosipēdiem!

  • Velosipēdu uzglabāšana & serviss

    Kā jau ierasts, arī šogad organizējam velosipēdu glabāšanu un apkopi!


    Aktīvo velo sezonu noslēdzot, kā ierasts pēdējos gados, organizējam velosipēdu glabāšanu!

    Piedāvājam sekojošus pakalpojumus:

    • Veosipēdu uzglabāšana (septembris-aprīlis) un velosipēda apkope (t.sk. velosipēda mazgāšana) tikai 60 EUR. Cenā neietilpst rezerves daļas, ja tādas nepieciešamas.  Servisa izmaksas bērnu velosipēdiem- pēc vienošanās.
    • Velosipēdu uzglabāšana (septembris-aprīlis) bez apkopes- 40 EUR.

    Lai pieteiktu pakalpojumu:

     

  • #PaliecMājās velosipēdu serviss turpinās

    Mēs turpinām #PaliecMājās velo servisu!

    Labas ziņas tiem, kuri vēl nav izmantojuši #PaliecMājās velosipēdu servisu- esam nolēmuši šo pakalpojumu sniegt arī turpmāk!

    Kopš #PaliecMājās servisa pirmās dienas, esam viesojušies Salaspilī, Baložos, Ķekavā, Olainē, Upeslejās, Ulbrokā, Mārupē, bijām pat aizbraukuši uz Ogri un Dalbi, izbraukāta visa Rīga, un mums vēl ir iekšā šo visu turpināt!

    Pakalpojums spēkā Rīgā un Rīgas rajonā, tiesa ļoti priecāsimies, ja ārpus Rīgas dzīvojošie vienā adresē atradīs vairāk kā vienu velosipēdu nodošanai mūsu servisā.

    Paldies par atbalstu šajā #PaliecMājās laikā Paulam Timrotam un TV raidījumam Zebra par šo sižetu.

    Bērnu velosipēdiem apkopes cena vienojoties.

    Saziņai un pakalpojuma pieteikšanai izvēlies sev ērtāko veidu:

  • #PaliecMājās Velosipēdu serviss

    Mēs ļoti ceram, ka pavisam drīz viss šis izraisītais haoss ar Corona, jeb Covid-19 vīrusa izplatīšanos pasaulē beigsies, un ikviens no mums atgriezīsies pilnvērtīgā ikdienas dzīvē, lai ražīgi strādātu, atpūstos un sportotu. Pagaidām, kamēr vēl nav skaidrs, kad mēs uzveiksim šo cīņu, esam izveidojuši nebijušu piedāvājumu- velosipēdu servisa apkopes komplekts ar bezmaksas velosipēdu transportēšanu no Jūsu mājām uz mūsu darbnīcu, un atpakaļ, kad velosipēds būs savests kārtībā. Nav noslēpums, ka pavasaris ir viens no noslogotākajiem laikiem velo darbnīcā, taču saņemot signālus no mūsu klientiem, un raugoties pašreizējā situācijā, jūtam, šāds pakalpojums daudziem, jo daudziem ir aktuāls!

    Piedāvājums ir aktuāls Rīgā un Rīgas rajonā.

    Piedāvājums spēkā līdz 14. aprīlim.

    Bērnu velosipēdiem apkopes cena vienojoties.

    Saziņai un pakalpojuma pieteikšanai izvēlies sev ērtāko veidu:

  • Kāpēc gravel velosipēdi kļūst arvien populārāki?

    Kāpēc gravel velosipēdi kļūst arvien populārāki?

    Kamēr daudzi nemaz līdz galam nav dzirdējuši un nezin kas ir gravel velosipēdi, pasaulē un pamazām arī pie mums, gravel velosipēdu popularitāte ir uzspridzinājusi velo pasaulē dzīvojošos. Kad runa ir par gravel velosipēdu vēsturi, nereti dzirdēts pieminam Dirty Kanza 200 sacensības, kuras pirmo reizi norisinājās 2006. gadā, kad uz starta stājās 34 dalībnieki. Lai nu kā arī nebūtu ar to vēsturi, gravel velosipēdi velo ražotāju katalogos parādījušies tikai pēdējos gados, jo arvien vairāk velobraucēju izvēlas tieši šos velosipēdus. Par galvenajiem plusiem, kāpēc tik strauji aug šo velosipēdu popularitāte jāpiemin sekojošas lietas:

    Izvairīšanās no satiksmes. 

    Izvairīšanās no auto satiksmes, trokšņiem, un potenciāliem ceļu satiksmes negadījumiem ir viens no galvenajiem iemesliem kāpēc velo braucēji izvēlas gravel velosipēdus, jo braukšana pa grants ceļiem ir ne tikai interesantāka no apkārtējās vides viedokļa, bet arī daudz drošāka un baudāmāka tieši no braukšanas viedokļa. Šo iemeslu min daudzi jo daudzi, un arī mūsu pieredze pierāda to, ka braukšana pa grants ceļiem, mazākas nozīmes ceļiem ir krietni mierīgāka.

    Universāls velosipēds.

    Runājot ar cilvēkiem, kuri jau brauc ar šiem velosipēdiem, bieži nācies dzirdēt atsauksmes par tiem, un ļoti bieži cilvēki dēvē šos velosipēdus par ļoti universāliem velosipēdiem, jo tie ļoti labi sevi pierāda gan braucot pa asfaltētiem ceļiem, ielām, trotuāriem, gan braucot pa grants, meža ceļiem, un pa meža takām. Runājot par meža ceļiem un takām, daudzi droši vien sarauks degunus, un piesauks saknes u.c. braukšanas traucēkļus, kurus pārvarēt var tikai ar amortizētu velosipēdu, taču gan mūsu, gan arī daudzu citu braucēju pieredze rāda pretējo, ar pareizi izvēlēto riepas spiedienu, var ļoti komfortabli izlīkumot meža takas, nesamazinot ripošanas īpašības gludākos posmos. Runājot par universālumu, jāpiemin arī tas, ka šāda tipa braucamais, ir lielisks ikdienas pārvietošanās līdzeklis, jo itin labi iejūtas pilsētvidē, ļaujot neuztraukties par mūsu fantastiskā ielu stāvokļa ietekmi uz mūsu divriteni.

    A-B.

    Man ļoti patīk viena atziņa ko lasīju internetā par gravel velosipēdiem un braukšanu ar tiem- ''Braukšana ar gravel velosipēdu nav tikai pārvietošanās no punkta A uz punktu B, tas ir piedzīvojums, kas atrodas starp šiem punktiem.'' Šim ļoti gribas piekrist!

    ATPAKAĻ PIE GRAVEL VELOSIPĒDIEM ŠEIT!

  • Arī šogad organizējam velosipēdu glabāšanu!

    Lai arī kā negribētos atzīt, taču šķiet fantastiskā vasara pamazām beidzas, un lai arī noteikti būs dienas, kurās varēs pamīt pedāļus saules apspīdēti, daļai no velobraucējiem sezona ir teju jau izskanējusi.

    Redzot pāgājušā gada aktivitāti, arī šogad piedāvājam velosipēdu uzglabāšanu, uzglabāšanu komplektā ar velosipēdu servisu, tieši glabāšana ar velosipēdu apkopi bija populārākais pakalpojums  kuru izvēlējās vairākums mūsu klientu.

    Velosipēdi tiek uzglabāti drošā, apsargātā, un galvenais siltā un sausā noliktavā, līdz ar to, vienīgā sliktā lieta kas ar Jūsu velosipēdu var notikt ir tā, ka uz velosipēda iespējams būs uzkrājusies neliela putekļu kārta, kuru apsolām pavasarī notraukt nost :)

    Ja nav iespēju velosipēdu atgādāt pie mums, aizbrauksim tam pakaļ bez maksas! Piedāvajums velosipēdu bezmaksas nogādāšanai līdz mūsu noliktavai spēkā tikai līdz oktobra beigām, Rīgas robežu ietvaros! Par visu sīkāk sazvanoties- 24111666!

    Velosipēda uzglabāšana ziemas sezonā (rudens- pavasaris, bez precīzi definētiem datumiem)- 20EUR

    Velosipēda uzglabāšana ziemas sezonā (rudens- pavasaris, bez precīzi definētiem datumiem)+velosipēda apkope- 40EUR

    Velosipēdus glabāšanai pieņemam veikalā, Džutas ielā 8.

    Sīkāks info sazinoties WhatsApp, tel. 26111666, vai epastā [email protected]

  • Snovborda inventāra maiņa, lietots inventārs

    Visiem ir skiadrs, lai pilnvērtīgi un kvalitatīvi nodarboties ar jebkuru sporta veidu vai aktivitāti, ir nepieciešams atbilstošs inventārs. Snovbords nereti tiek uzskatīts par jauniešu sporta veidu, un te ir jāpiekrīt, jo pēdējos gados snovborda aktivitāte pieaugušo vidū ir nedaudz mazinājusies, bet popularitāte jauniešu vidū ir joprojām augsta.

    Līdzīgi kā ar slēpošanas inventāru, pie mums ziemas sezonā iespējams mainīt arī visu, kas saistīts ar snovbordu. Zemāk atbildes uz dažiem visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, kas saistīti ar snovbordu.

    Vai ir iespējams mainīt kalnu slēpju komplektu pret snovborda komplektu?

    Jā protams, tiesa par izmaksām un pārējām lietām jāskatās un jārunā uz vietas veikalā.

    Vai varu iegādāties lētāk jaunu snovborda dēli ar stiprinājumiem, kā iemaksu iedāvājot savu veco dēli ar stiprinājumiem?

    Jā, šis ir viens no populārākajiem ''maiņas variantiem'' mūsu veikalā, šādu iespēju izmanto daudzi.

    Vai pērkot lietotu inventāru, ir iespējams to izmēģināt?

    Ja vēlies inventāru pirms iegādes izmēģināt, droši to var iznomāt, un ja inventārs iepaticies- iegādāties, nomas nauda tiks norēķināta no inventāra vērtības.

    Cik maksā inventāra maiņa?

    Maiņas varianti ir ļoti daudz un dažādi, līdz ar to, ir ļoti grūti pateikt vienu cenu, vai atlaidi. Katrs gadījums ir savādāks, labākais un ieteicamākais variants ir droši doties pie mums uz veikalu, izstāstīt vēlmes un idejas, un mēs piedāvāsim labākos variantus!

  • 2020. gada velosipēdu priekšpasūtījums

    Kā jau ierasts pēdējos gados, arī šajā gadā saviem esošajiem un topošajiem klientiem piedāvājam iegādāties nākošās sezonas velosipēdus par ļoti pievilcīgu cenu! 

    Priekšpasūtījums spēkā līdz 15.09.2019!

    Orbea velosipēdu modeļi ar cenām atrodami šeit! ORBEA CENAS PRIEKSPASUTIJUMS LAbots

    Cannondale velosipēdu modeļi ar cenām atrodami šeit! CANNONDALE CENAS PRIEKPASUTIJUMS

    Cannondale.

    Šogad, un protams arī nākošo sezonu aktualitāte, ir un būs gravel velosipēdi. 2020. gadā Cannondale papildinājis savu gravel velosipēdu sortimentu ar karbona Topstone modeļiem, kuri sola padarīt ikvienu braucienu daudz komfortablāku pateicoties rāmja unikālajai amortzācijai. Nāks jauna sezona, testēsim!

     

     

    Orbea

    Orbea neatlaidīgi un pārliecinoši iekarojis līdera vietu pasaulē velosipēdu personalizācijas jomā. Šobīd iespējams pasūtīt individuāla dizaina velosipēdus par fantastisku cenu! Izvēlies ne tikai krāsas, bet arī personalizē savu sapņu velosipēdu ar kādu uzrakstu, vai piemēram vārdu un uzvārdu. Tūkstošiem krāsu un variantu kombinācijas, par rūpnīcas cenu, priekšpasūtījumā mīnuss 30%! 

    Mazs ieskats par MyO no Global Mountain Bike Network

     

     

     

     

  • Slēpju maiņa, lietotas kalnu slēpes

    Kā ikviena aktīvās atpūtas, sporta nozare, arī kalnu slēpošana attīstās katru gadu. Ikviens kalnu slēpju, slēpošanas zābaku ražotājs katru gadu cenšas iepriecināt potenciālos pircējus ar dažnedažādām inovācijām, jaunām tehnoloģijām u.c.

    Strādājot šajā nozarē jau 20 gadus, kā viens no populārākajiem pakalpojumiem mūsu veikalā ir tieši slēpošanas inventāra maiņa, ko protams visvairāk novērtē aktīvi kalnu slēpotāji un slēpošanas entuziasti, jo maiņas process ļauj iegādāties uz doto brīdi pašu aktuālāko inventāru krietni lētāk, atstājot iepriekšējās sezonās iegādāto inventāru pie mums. Te protams jāpiemin arī mazie slēpotāji un snovbordisti, kuri ir vieni no pirmajiem, kas ierodas pie mums šo pakalpojumu izmantot, jo gluži vienkārši iepriekšējās sezonas inventārs kļuvis par mazu!

    Daži populārākie jautājumi, ar kuriem sastopamies runājot par inventāra maiņu:

    • Vai mainat citos veikalos iegādātu slēpošanas inventāru?

    Jā, iegādājoties slēpošanas inventāru mūsu veikalā, kā iemaksu pieņemam jebkuru Jūsu inventāru.

    • Vai pērkot slēpes, maiņai, iemaksai varu piedāvāt savus vecos slēpošanas zābakus?

    Jā, pērkot jebkuru preci mūsu veikalā, pieņemam maiņai slēpošanas inventāru (slēpes, zābakus, sniegadēļus, distanču slēpes u.c.), maiņas procesā nav iespējams iesaistīt slēpošanas apģērbu.

    • Kā Jūs novērtējat maiņas inventāru?

    Viss maiņas pakalpojums tiek veikts tikai un vienīgi uz vietas pie mums veikalā, cenas aprēķins tiek veikts ņemot vērā visa darījuma apjomu, atlaides, inventāra stāvokli u.c.

    • Vai ir iespēja mainīt savu veco inventāru pret citu lietotu inventāru?

    Jā protams, ir iespēja mainīt lietotas slēpes pret citām lietotām slēpēm, vai piemēram samainīt slēpošanas inventāru pret inventāru snovbordam vai distanču slēpošanai.

Produkti 1 līdz 10 no 39 kopā

Lapa:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4